Geld verdienen in 1 uur: De 10 Beste Ideeën

Banner Geld verdienen in 1 uur

Er zijn zoveel manieren om online geld te verdienen, dat het soms lastig kan zijn om een keuze te maken. Op Reisvrijheid helpen we je daarbij, met behulp van tips en uitleg.

Echter, deze manieren voor online geld verdienen zijn vaak voor een langere termijn. Vandaag hebben we het over het tegenovergestelde: geld verdienen in 1 uur.

Ook voor snel geld verdienen heb je veel opties, en deze zullen we vandaag bespreken.

Geld verdienen in 1 uur

Gebruik Get-Paid-To Websites

Als je je afvraagt hoe geld verdienen in 1 uur mogelijk is, is dit een van de mogelijkheden. GPT websites zijn websites die jou betalen wanneer je bijvoorbeeld een enquête invult of een online game speelt.

In ruil voor je tijd krijg je dan geld op PayPal, een cadeaubon of een andere prijs.

Een aantal populaire sites waar je dit kunt doen, zijn:

PrizeRebel Geld verdienen in 1 uur

Op dit soort websites kun je dus zeker snel geld verdienen. Houd er wel rekening mee dat je niet rijk gaat worden met dit soort sites. Maar wat bijverdienen in je vrije tijd kan er zeker.

Verdien geld als freelancer

Geld verdienen in 1 uur is zeker mogelijk wanneer jij een freelancer bent. Je kunt freelancer worden in enorm veel industrieën. Denk aan content schrijven, online marketing, programmeren, web design, online coach en nog veel meer.

Soms krijg je als freelancer betaald per maand, maar het komt ook veel voor dat je dezelfde dag betaald wordt wanneer je jouw gewerkte uren doorgeeft. Als freelancer kun je dan goed verdienen in 1 uur.

Op platformen als Fiverr en Upwork kun je eens kijken hoeveel euro per uur andere freelancers vragen. Ook kun je hier zelf een account aanmaken en jouw diensten aanbieden. Actief zijn op deze platformen kan er snel voor zorgen dat jij aan het werk kan.

Fiverr


Verkoop spullen die je niet nodig hebt

Een manier waar je zelf waarschijnlijk ook wel aan gedacht hebt, is het verkopen van spullen die je niet (meer) gebruikt. Je kunt jouw spullen op Marktplaats zetten bijvoorbeeld, en zo kun je snel geld verdienen in 1 uur.

Je kunt allerlei soorten spullen verkopen. Denk aan kleding, elektronica, schoenen, horloges, een kunstwerk, verzamelobjecten, instrumenten, ga maar door.

Geld verdienen op Reddit

Reddit wordt door veel mensen gebruikt om naar memes te kijken en om een beetje het nieuws te volgen. Maar geld verdienen op Reddit kan ook zeker.

Er zijn veel creatieve manieren te bedenken, en soms is geld verdienen in 1 uur zeker mogelijk. Kijk eens naar Reddit Beermoney, waar je veel kunt lezen over de verschillende mogelijkheden. Op deze pagina vind je tips voor dagelijks betaalde banen, enquete sites en andere kleine taken.

Nog een aantal andere interessante pagina’s om te bekijken, zoals r/SlabeLabour en r/ForHire.

Op zoek naar kleingeld

Loop eens een rondje in je huis en zoek naar wisselgeld. Begin bij de kapstok en kijk eens in zakken van (oude) jassen, tassen en rugzakken. Daarna kun je eens tussen de bank kijken, in een paar laatjes en op je slaapkamer. In de auto vind je vaak ook nog wel wat.

Op deze manier kun je weer wat geld verdienen in 1 uur, een vrij gemakkelijke methode!

Test websites

Er zijn een heleboel websites die in ontwikkeling zijn. Deze websites betalen jou geld wanneer je hun website test. Op deze manier krijgen ze namelijk waardevolle feedback en kunnen ze hun website verbeteren.

Voor 20 minuten testen kun je al 10 tot 20 euro verdienen. Wanneer geld verdienen in 1 uur jouw doel is, kun je dus zo al 30 tot 60 euro verdienen!

Kijk eens op onderstaande websites als je dit eens wilt proberen:

UserCrowd Geld verdienen in 1 uur


Rijd als een Uber chauffeur

Geld verdien in 1 uur kan gemakkelijk als Uber chauffeur. Je kunt niet direct aan de slag, je moet eerst aantonen dat je voldoet aan een aantal eisen van Uber. Eenmaal goedgekeurd en aangemeld, dan kun jij ritjes gaan rijden. Best een leuke en snelle manier om geld te verdienen.

Doe een straatoptreden

Kun jij goed zingen, dansen, een instrument bespelen of iets anders? Dan kun je een straatoptreden doen en op een leuke manier geld verdienen in 1 uur.

Wanneer je op een drukke plek gaat staan in een stad, kun je best veel verdienen als je de voorbijgangers vermaakt. Let wel op, je mag niet overal zomaar gaan staan. Verdiep je hier eerst in voordat je gaat voor een straatoptreden.

Doe klusjes

Klusjes doen kan je in een uur zeker geld opleveren. Via bekenden of social media kun je al snel aan klusjes komen.

Ook kun je eens kijken op verschillende websites of apps. Je kunt klusjes doen zoals huishouding, oppassen, honden uitlaten, boodschappen doen, noem maar op.

Een goede website hiervoor is Roamler en een goede app is Bebop.

Bekijk je maandelijkse uitgaven

Ga eens een uurtje zitten om al jouw maandelijkse uitgaven op een rijtje te zetten. Vaak betaal je voor dingen die onnodig zijn en vaak kun je ook ergens geld besparen.

Op deze manier kun je snel jouw maandelijkse uitgaven naar beneden halen en zo heb je aan het eind van de maand wat meer geld over. Snel gedaan!

Conclusie

Er zijn veel manieren voor geld verdienen in 1 uur. Houd er wel rekening mee dat dit niet manieren zijn waarbij je een inkomstenbron opbouwt voor de lange termijn. De meeste manieren zijn echt geschikt voor de korte termijn, voor iemand die snel wat extra geld nodig heeft.

Ben jij toch op zoek naar manieren voor de lange termijn? Kijk dan eens naar dit artikel over online geld verdienen.

Scroll naar boven