REISVRIJHEID

Disclaimer

Laatste update: 27 mei 2023

WEBSITE DISCLAIMER

De informatie verstrekt door Reisvrijheid (“wij”, “ons” of “onze”) op https://reisvrijheid.nl/ (de “Site”) is alleen bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Alle informatie op de site wordt te goeder trouw verstrekt, maar we geven geen verklaring of garantie van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, met betrekking tot de nauwkeurigheid, geschiktheid, geldigheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid of volledigheid van enige informatie op de site. In geen geval zijn wij aansprakelijk jegens u voor verlies of schade van welke aard dan ook opgelopen als gevolg van het gebruik van de site of het vertrouwen op informatie die op de site wordt verstrekt. Uw gebruik van de Site en uw vertrouwen op enige informatie op de Site is geheel op eigen risico.

 

De Site kan links bevatten (of u kunt via de Site worden gestuurd) naar andere websites of inhoud die toebehoort aan of afkomstig is van derden of links naar websites en functies in banners of andere advertenties. Dergelijke externe links worden door ons niet onderzocht of gecontroleerd op juistheid, geschiktheid, geldigheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid of volledigheid. We geven geen garantie, onderschrijven, garanderen of aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de juistheid of betrouwbaarheid van enige informatie die wordt aangeboden door websites van derden die via de Site zijn gelinkt of enige website of functie waarnaar in een banner of andere advertentie is gelinkt. Wij zijn geen partij bij of zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor het monitoren van transacties tussen u en externe leveranciers van producten of diensten.

 

PROFESSIONELE DISCLAIMER

De site bevat geen advies. De informatie wordt uitsluitend verstrekt voor algemene informatieve en educatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel advies. Daarom raden we u aan om, voordat u actie onderneemt op basis van dergelijke informatie, de juiste professionals te raadplegen. Het gebruik van of het vertrouwen op enige informatie op de Site is geheel op eigen risico.

Scroll naar boven