De 5 Beste Digital Nomad Boeken van 2023

Beste Digital Nomad Boeken Banner

Op Reisvrijheid.nl vind je een heleboel informatie over alles wat met digital nomads te maken heeft, maar het is altijd goed om er meer over te lezen! Er zijn een aantal boeken online verkrijgbaar die wij aanbevelen, en in dit artikel zetten we ze op een rijtje voor je.

Wil jij een digital nomad worden of ben je gewoon benieuwd naar het leven als digital nomad? Kijk dan eens naar onderstaande lijst van interessante boeken. Veel boeken zijn geschreven door mensen die zelf digital nomad zijn, en in de boeken delen zij veel waardevolle informatie.

Work hard, travel harder

Auteur: Suzanne van Duijn

Work hard, travel harder

In het boek van digital nomad Suzanne kun je veel tips en ervaringsverhalen lezen. Ze heeft het over de wereld als werkplek, oftewel dat je overal ter wereld kunt werken. Tegenwoordig is het niet meer nodig om ergens in Nederland achter een bureau te zitten, je kunt letterlijk overal werken.

Suzanne van Duijn is een succesvolle pr-ondernemer en reisblogger. In haar boek kun je veel lezen over alles wat met het leven als digital nomad te maken heeft. Onze #1 aanrader.

The 4-Hour Work Week

Auteur: Tim Ferriss

The 4 hour work week

Dit boek is enorm populair en een New York Times bestseller. In het boek lees je alles over een andere manier van werken en leven, namelijk door locatie-onafhankelijk te werken en niet meer vast te zitten in je 9-5 baan. In het boek leer je onder andere hoe je een online bedrijf begint en hoe je taken kunt uitbesteden zodat jij zelf minder hoeft te werken en kunt reizen.

Tim Ferriss is een ondernemer die focust op het verbeteren van je lifestyle, door locatie-onafhankelijk te werken en door efficiënter met je tijd om te gaan. Tim Ferriss is zelf ook een digital nomad (geweest) en vrijwel elke digital nomad kent zijn boek!

Rich Dad, Poor Dad

Auteur: Robert Kiyosaki

Rich dad poor dad

In het boek wordt het verhaal verteld van een jongen met twee vaders: 1 rijke vader en 1 arme vader. Er wordt verteld wat de verschillen zijn, zoals de mindset bijvoorbeeld. In het boek lees je alles over de juiste mindset en handelingen om succesvol te worden.

Het boek is niet speciaal geschreven voor een digital nomad, maar je kunt er wel veel waardevolle informatie uit halen en de principes uit het boek kun je toepassen op je eigen leven.

Maak ze gek!

Auteur: Aartjan van Erkel

Maak ze gek!

Dit boek is eerder het bestverkochte managementboek van het jaar geweest. In het boek lees je alles over klanten aantrekken met online marketing, iets wat enorm belangrijk is voor jou als digital nomad.

Handboek voor wereldburgers

Auteur: Esther Jacobs

Handboek voor wereldburgers

Dit boek is enorm interessant voor een digital nomad. De auteur, Esther Jacobs, verteld over haar ervaring als wereldburger. Ze is de afgelopen 10 jaar nooit langer dan 6 weken op 1 plek geweest, ze reist de wereld rond terwijl ze werkt. Dit heeft voor een heleboel lastige situaties gezorgd, waar ze uitgebreid over schrijf in het boek.

Scroll naar boven