Beste Website Bouwer van 2023

Beste Website Bouwer Banner

Wanneer jij online geld wil verdienen, is het in heel veel gevallen noodzakelijk of een goede toevoeging om een eigen website te hebben. Met je eigen website ben je online zichtbaar voor (potentiële) klanten. Echter, niet iedereen heeft de technische kennis om een website te bouwen. Het is tegenwoordig totaal niet meer nodig om te kunnen programmeren, er zijn een heleboel platformen waar jij gemakkelijk een website kunt bouwen. Ook als je een complete beginner bent.

Met behulp van een websitebouwer kun je gemakkelijk je eigen website maken. Een goede websitebouwer is beginners vriendelijk maar geeft je ook de mogelijkheid om de website er professioneel uit te laten zien. Vaak kun je gebruikmaken van een aantal vooraf ontworpen templates, waardoor je met een aantal klikken de basis al hebt staan.

Er zijn een heleboel websitebouwers waar jij gebruik van kan maken. Veel websitebouwers lijken op elkaar, maar brengen hun aanbod op een andere manier. In dit artikel hebben we het over de beste opties voor jou. We kijken naar het aanbod, de prijs en de voor- en nadelen.

Hostinger

Beste in het algemeen (€2,57/maand)

Hostinger

Hostinger is een platform voor webhosting en het bouwen van websites. Je kunt met de websitebouwer gemakkelijk en snel een website maken. De hosting service van Hostinger is ook erg goed, dus op deze manier houd je alles binnen 1 partij.

Momenteel krijg je 3 maanden gratis en is er een 30 dagen geld terug garantie!

GoDaddy

Beste voor beginners (€4,99/maand)

Godaddy (2)

GoDaddy is perfect voor beginnende ondernemers en kleine bedrijven. De websitebouwer is enorm beginners vriendelijk en je kunt gebruik maken van een aantal vooraf ontworpen templates. Hierdoor is je website in no-time klaar en ziet hij er ook nog eens professioneel uit.

Momenteel krijg je 37% korting en kun je ook gratis GoDaddy uitproberen!

Wix

Beste voor kleine bedrijven (€10/maand)

Wix

Wix is de meest populaire websitebouwers die er is. Met Wix kun je erg makkelijk een website bouwen die er professioneel uit ziet. Je kunt ook gebruik maken van een heleboel vooraf ontworpen templates.

Er zijn meer dan 100 miljoen Wix gebruikers die al hebben ervaren hoe gemakkelijk en zonder kennis je een professionele website bouwt. Je kunt een template gebruiken, maar ook gaan voor een volledige of deels aangepaste website. Hierdoor maak je jouw website of brand uniek.

Momenteel is er een 14 dagen geld terug garantie!

Squarespace

Beste voor persoonlijke websites (€11/maand)

Squarespace

Squarespace beschikt over een websitebouwer dat erg gemakkelijk te gebruiken is. Met meer dan 100 vooraf gemaakte templates die er prachtig uit zien, kun je er zeker van zijn dat je met een paar klikken een hele mooie website hebt staan. Squarespace is een echte aanrader voor kleine bedrijven en persoonlijke websites.

Momenteel krijg je 26% korting en is er ook een gratis proefversie beschikbaar!

Weebly

Beste gratis websitebouwer

Weebly

Weebly heeft een gratis websitebouwer waarmee je prachtige websites kunt maken, ook als je een beginner bent. Je krijgt gratis toegang tot een editor waar je gemakkelijk elementen kunt slepen en neerzetten. Ook kun je templates gebruiken, waardoor je helemaal snel een website hebt staan.

Momenteel kan je gratis een professionele website bouwen met Weebly!

WordPress & Elementor

Beste voor een blog (€4/maand)Wordpress croppedWordPress is zonder enige twijfel het beste platform om te gebruiken voor het bouwen van een blog website. WordPress wordt door velen in combinatie met Elementor gebruikt.

Elementor is een plugin voor WordPress. De plugin kun je gratis downloaden en gebruiken. Elementor Pro is de premium versie, maar de gratis versie is voor beginners meer dan prima. Je kunt erg mooie websites bouwen met WordPress.

Momenteel is er een gratis proefversie beschikbaar!

Scroll naar boven