Beste E-Commerce Platformen van 2023

Beste E-Commerce Platformen Banner

E-Commerce is erg populair als we het hebben over online geld verdienen. Wanneer je producten online wilt verkopen, is het belangrijk dat je gebruikmaakt van het beste platform hiervoor. Op e-commerce platformen kun je een heleboel functies vinden, denk aan productbeheer, voorraadbeheer, betalingen en verzendingen.

In dit artikel hebben we het over de beste platformen voor het starten en managen van jouw eigen e-commerce bedrijf. We keken naar de verschillende functies, de prijs en de voor- en nadelen.

Nexcess

Beste in het algemeen (€11,95/maand)

Nexcess

Bij Nexcess ben je aan het goede adres wanneer je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf dat zorgt voor snelle en veilige e-commerce hosting. Met Nexcess heb je hosting opties voor onder andere Magento, WooCommerce, WordPress, BigCommerce en Drupal.

Momenteel krijg je 30% korting en is er een 30 dagen geld terug garantie!

Hostinger

Beste voor beginners (€2,56/maand)

Hostinger

Bij Hostinger is het mogelijk om maarliefst 500 producten aan te bieden in 1 webshop. Een webshop maken die er professioneel uit ziet is erg gemakkelijk, daarom is Hostinger perfect voor een beginner. Hostinger beschikt over alle functies die je nodig hebt voor het beheren van een succesvolle webshop. Daarnaast is het een erg betaalbare oplossing. Zeker een aanrader.

Momenteel krijg je 3 maanden gratis en is er een 30 dagen geld terug garantie!

Wix

Beste voor kleine bedrijven (€20/maand)

Wix

Met Wix kun je een zeer uitgebreide webshop maken, waarmee je hem zo kunt inrichten als je zelf wilt. Met Wix kun je veel aanpassen en de website uniek maken. Ook kun je gebruikmaken van een heleboel templates, hierdoor staat de basis van je webshop al met een paar klikken. Wix zorgt ervoor dat jouw website automatisch geoptimaliseerd wordt voor iPhone en Android apparaten.

Momenteel is er een 14 dagen geld terug garantie bij Wix!

BigCommerce

Beste voor grote bedrijven (€27,55/maand)

BigCommerce

BigCommerce is perfect voor grote bedrijven die op een gegeven moment willen opschalen. Eigenlijk is alles mogelijk bij BigCommerce, ze beschikken over alle belangrijke functies en nog veel meer dan dat. Daarnaast zijn er SEO tools aanwezig waarmee je jouw webshop optimaliseert voor Google.

Momenteel krijg je 10% korting en is er een 15 dagen gratis proefperiode!

Shopify

Beste voor Dropshipping (€27,55/maand)

Shopify

Dit platform is enorm bekend en wordt gebruikt door veel dropshippers en e-commerce bedrijven. Shopify is gemakkelijk te gebruiken, ook voor beginners. Je kunt ook kiezen voor templates die ervoor zorgen dat de basis van jouw webshop snel staat. Wanneer je inlogt, laat Shopify je gelijk een dashboard overzicht zien van alle data van jouw webshop. Hierdoor zie je gelijk wat de situatie is en wat volgende stappen kunnen zijn.

Momenteel krijg je 25% korting en is er een 3 dagen gratis proefperiode!

Scroll naar boven