De Beste Affiliate Marketing Cursus van 2023 - (Mijn Ervaringen)

Banner De Beste Affiliate Marketing Cursus

Affiliate marketing is een business model dat in de afgelopen jaren steeds bekender is geworden. Bij affiliate marketing promoot je producten of diensten, en wanneer iemand via jou zo’n product of dienst koopt, krijg jij een commissie.

Als je alles wilt weten over geld verdienen met affiliate marketing, kijk dan even naar dit artikel.

Goed, voor de mensen die affiliate marketing kennen, weten ook dat het geen get-rich-quick methode is. Voordat je geld verdient, moet je veel geduld hebben en veel tijd investeren.

Om deze reden raad ik je dan ook aan om een relatief goedkope affiliate marketing cursus aan te schaffen. Vaak geef ik altijd het advies om vooral veel naar YouTube te kijken en artikelen te lezen, maar de affiliate marketing cursus die ik aanraad is betaalbaar en enorm waardevol.

Via deze link kost de cursus slechts €47. Je leert dan alles wat je moet weten om zelfstandig geld te verdienen met affiliate marketing, en je bespaart enorm veel tijd. Ik heb het dan niet over weken of maanden, maar over jaren.

In dit artikel zal ik de voor- en nadelen van de cursus benoemen, zodat jij precies weet wat je krijgt wanneer je ervoor kiest om te investeren in de cursus.

Affiliate marketing cursus: De investering waard?

In het kort: Ja, de cursus is zeker de investering waard. Helemaal op dit moment, omdat hij maar €47 euro kost.

 

Wat is het voor cursus?

De Affiliate Marketing Revolutie is een Nederlandstalige online cursus waarin Jacko Meijaard jou precies uitlegt hoe affiliate marketing werkt en hoe je hier zelf geld mee kunt verdienen.

Veel mensen zijn er de afgelopen jaren achtergekomen dat affiliate marketing je een passief inkomen kan opleveren, en dit heeft ertoe geleid dat er steeds meer websites werden gemaakt met het doel om hier geld mee te verdienen.

Hoe werkt het precies? Je kunt je aanmelden als affiliate bij verschillende bedrijven, Bol.com bijvoorbeeld. Als affiliate kun je speciale linkjes aanmaken die aan jouw naam verbonden zijn. Dus bijvoorbeeld een link naar een laptop die wordt aangeboden op Bol.com. Wanneer iemand via deze link die laptop koopt, krijg jij een percentage van de verkoopprijs. Jij moet er dus voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen via jouw link naar Bol.com gaan en die laptop kopen. Hoe doe je dat? Door bijvoorbeeld een website te bouwen over “de beste laptops”. Je schrijft dan artikelen waar je laptops vergelijkt, individuele laptops beoordeeld, dat soort dingen. Wanneer je een goed artikel schrijft en je optimaliseert je website voor SEO, zul jij verschijnen in de Google zoekresultaten. Mensen bezoeken dan jouw website en klikken mogelijk op een link van jou!

Dit is een erg korte uitleg, maar zo weet je in ieder geval een beetje hoe het werkt. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat de grote niches vaak ook de meest competitieve zijn. Daarom is het belangrijk om echt een specialist te worden in affiliate marketing om succesvol te worden. De affiliate marketing cursus maakt je een specialist.

Leer alles over online geld verdienen met Affiliate Marketing. >>

 

Hoeveel geld kun je verdienen met affiliate marketing?

Veel affiliate marketeers kiezen ervoor om meerdere affiliate websites op te bouwen, omdat je op deze manier niet afhankelijk bent van 1 inkomstenbron.

Met meerdere websites is het ook nu nog mogelijk om meer dan €10.000 euro per maand te verdienen. Daarbij moet je wel rekening houden met de volgende dingen:

 • Je moet weten wat je doet. Tegenwoordig is er zoveel competitie, dat er eigenlijk in elke niche wel affiliate websites zijn opgebouwd waar je de concurrentie mee aan moet gaan. Als je niet weet wat je doet, ga je niet succesvol worden. Daar helpt de affiliate marketing cursus je bij.
 • Je hebt geduld nodig. Het is zeker mogelijk om veel geld te verdienen met affiliate marketing, maar het kost veel tijd om dit op te bouwen. Binnen 6 tot 12 maanden kun je een inkomstenbron opbouwen en binnen 1 tot 2 jaar kun je serieus geld gaan verdienen.

Affiliate marketing cursus


Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Jacko Meijaard heeft de affiliate marketing cursus gecreëerd. Maar wie is hij eigenlijk en is hij betrouwbaar?

Het korte antwoord is: Ja, Jacko Meijaard is betrouwbaar.


Hij is zelf al meer dan 10 jaar actief in de online wereld van affiliate marketing, en weet dus waar hij over praat. Jacko heeft zelf een website ontwikkeld waarmee hij in sommige maanden meer dan €20.000 euro verdiend.

Dit is natuurlijk niet realistisch op de korte termijn, en misschien ook helemaal niet jouw doel. Maar het geeft wel aan dat hij alle kennis in huis heeft om jou te vertellen hoe het werkt!

In de affiliate marketing cursus legt hij in meer dan 60 video’s uit wat je moet weten. Dit is naar mijn mening een enorme kans voor iedereen, omdat hij zoveel waarde stopt in een cursus die maar €47 kost.

Waarom is deze affiliate marketing cursus zo goedkoop?

Ik zou jullie eerlijk vertellen: dat weet ik eigenlijk ook niet. De cursus heeft zoveel waarde, en naar mijn mening kan Jacko er best wel iets meer voor vragen. Helemaal nu je tegenwoordig die gekke bedragen voorbij ziet komen van €1.000 of zelfs meer voor cursussen.

Wat wel een slim trucje is van Jacko, is dat hij zelf ook affiliate marketing toepast op zijn eigen cursus. Omdat de cursus zo goedkoop is en veel waarde heeft, kopen veel mensen hem. In deze cursus plaatst hij affiliate links naar webhosting services, een WordPress thema en een aanbeveling voor het gebruiken van PayPro. Mensen die zijn cursus volgen, klikken dus ook wel eens op deze affiliate links. Voor de cursist worden deze producten en diensten niet duurder, maar hij kan er wel commissie mee verdienen.

Is dit trucje dan nadelig voor jou? Zeker niet. Je hoeft natuurlijk niet iets extra’s aan te schaffen, maar sommige cursisten doen dit wel. Jacko kan op deze manier de kosten van de affiliate marketing cursus zelf wel erg laag houden. Anders verwacht ik dat de prijs zeker boven de €300 euro uit was gekomen.

Leer alles over online geld verdienen met Affiliate Marketing. >>

 

De voor- en nadelen van de affiliate marketing cursus

Zoals ik al heb laten merken, vind ik dat er veel meer voordelen zijn dan nadelen. Hieronder heb ik voor je opgesomd wat je moet weten:

 • Geschikt voor beginners en gevorderden. Het maakt niet uit of jij veel of weinig weet van affiliate marketing, de cursus is geschikt voor iedereen. In de vele video’s wordt alles uitgelegd op een simpele manier.
 • Forum. Wanneer je de affiliate marketing cursus koopt, krijg je ook direct toegang tot een forum waar meer dan 6000 leden zitten. Op dit forum kun je van alles vragen, en de enthousiaste leden zullen je helpen. Dit is perfect voor mensen die wellicht nog een vraag hebben na het zien van een van de video’s.
 • Expertise. In de video’s en op het forum kom je direct in contact met mensen die veel kennis hebben van affiliate marketing, geld verdienen met een website en bloggen. Dat is bijna niet te geloven, wanneer je ziet dat de prijs voor de cursus maar €47 is.
 • Updates. In 2010 kon je succesvol zijn met affiliate marketing, maar wanneer je niet blijft leren en op de hoogte blijft van allerlei updates, zul je tegenwoordig niet meer succesvol zijn. Affiliate marketing verandert steeds, onder andere omdat Google telkens updates doorvoert. Jacko Meijaard weet dit natuurlijk ook en update de affiliate marketing cursus regelmatig.

Dan is er nog 1 nadeel die ik kan bedenken:

 • Je wordt er niet snel rijk van. Dit is niet zo’n cursus die je belooft om binnen 5 maanden duizenden euro’s per maand te gaan verdienen. Dat is iets wat je niet kunt verwachten wanneer je start met affiliate marketing. Je kunt veel geld verdienen, maar houd er dan rekening mee dat dit minimaal een jaar gaat duren. In dat jaar moet je veel tijd investeren, anders gaat het natuurlijk niet werken.

Artikelen schrijven voor je eigen affiliate website


Mijn eigen ervaringen met deze affiliate marketing cursus

Mijn ervaring met de cursus is enorm positief. Je krijgt een cursus die je alles uitlegt wat je nodig hebt om jezelf een enorme kickstart te geven. En dat voor maar €47.

Er zijn een aantal kleine dingen die mij opvielen en die wellicht beter konden, maar nogmaals, voor €47 vind ik het bijna zielig om deze te benoemen.

Zo benoemt Jacko Meijaard vaak dat je gebruik moet maken van zijn eigen producten. Soms is dit een hele goede aanbeveling, maar vaak zijn er ook genoeg andere opties die zelfs beter zijn. Kijk in de cursus dus zelf ook goed naar de opties wanneer jij bijvoorbeeld kijkt naar een geschikt thema voor je website.

 

Hoe herken je een goede cursus?

Bij het aanschaffen van een cursus is het belangrijk om eerst goed te onderzoeken of het wel een goede en betrouwbare is. Dit kun je doen met de volgende tips:

 • De persoon. Het is belangrijk om te kijken van wie de cursus is. Jacko Meijaard in dit geval. Je kunt dan gaan Googlen en kijken wat je tegenkomt. Zo vind je reviews, ervaringen, misschien een LinkedIn profiel en nieuwsartikelen. Je kunt zo snel achterhalen of de persoon die de cursus aanbiedt ook echt weet waar hij of zij over praat.
 • Reviews. Ze hoeven niet per se iets te zeggen over de kwaliteit, maar het is wel verstandig om hier naar te kijken. Reviews op Google en Trustpilot bijvoorbeeld. 
 • Google en social media. Verder kun je op veel andere platformen nog informatie verzamelen over de cursus. Denk aan artikelen zoals deze! Maar ook YouTube, Facebook en Instagram. Als het een bekende cursus is, wordt er online over gepraat.
 • De prijs. Dit is erg lastig inschatten, maar ik zou voor het “onderzoek” ook rekening houden met de prijs van de cursus. In dit geval hebben we het over een affiliate marketing cursus van €47. Dit is niet veel geld voor een cursus, en wanneer je dan lees dat Jacko Meijaard betrouwbaar is en je ziet een aantal resultaten, kun je er zeker voor kiezen om de cursus aan te schaffen. Kost een cursus €1000, dan moet je wellicht wat meer onderzoek doen. Vraag bijvoorbeeld om een 1 op 1 online meeting.

   

Heb je de affiliate marketing cursus nodig?

Ja en nee.

Nee omdat je ook kunt starten zonder de cursus en je kunt een heleboel dingen over affiliate marketing zelfstandig leren, onder andere met behulp van video’s op YouTube.

Ja omdat er tegenwoordig enorm veel concurrentie is. Het gaat je zonder hulp tegenwoordig enorm veel moeite kosten om alles te leren en toe te passen. Met behulp van de cursus ben je snel up-to-date van alles wat met affiliate marketing te maken heeft en op deze manier kun je snel beginnen met het bouwen van jouw passieve inkomstenbron.

Conclusie

De affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard is de beste keuze op dit moment. Hij kost op het moment maar €47 euro en je gaat veel leren over affiliate marketing.

Ik vond het in eerste instantie fijn dat de cursus zo betaalbaar was, nu je tegenwoordig veel online cursussen ziet die boven de 1000 euro worden aangeboden. Mocht je de cursus niet interessant genoeg vinden, dan heb je in ieder geval niet enorm veel geld verspild. Toch denk ik dat je blij bent met de aankoop.

Scroll naar boven